A friday night

Hij kwam aangereden in de straat in zijn Ford auto, glimlachend wanneer hij haar zag staan, schuilend in de schaduw van haar huis. De passie gierde door haar bloedvaten het moment ze hem zag. Alles en iedereen was weg, hij was het enige wat ze nog zag. In de auto vertelden ze aan één stuk door. Hij opent beetje per beetje zijn hart. Ze wist dat ze dit niet mocht dwingen, als hij iets wil vertellen dan is ze er voor hem. De manier waarop hij zijn hand op haar been legt. Daar alleen smelt ze al van.

Eens aangekomen op hun bestemming, parkeerde hij zijn auto in het hartje van de stad. Hij nam haar hand en samen waren ze op weg. Hij liet haar lachen om de kleinste futiliteiten. Hij liet de tijd vliegen, ook al wilde ze hem nooit loslaten.

Na een eindje wandelen en genieten van een openlucht concert, reden ze naar de bioscoop waar ze de komende twee uur en half gingen doorbrengen. Wanneer ze probeerde naar hem te kijken zonder dat hij het merkte, werd ze steeds betrapt. Ze wilde naar hem kunnen kijken, hoe hij gefascineerd zat te kijken naar het grote scherm, niet helemaal beseffend dat hij met haar is. Waneer hij zijn hoofd draaide, stak hij zijn tong uit en keek weer verder met een lach op zijn gezicht. En steeds moest ze daarom lachen. Hoe hij haar laat voelen alsof  ze weer een klein meisje was.

Hij gaf haar zijn jas voor ze weer in de auto stapten. Ze reden rustig terug naar huis, met een sigaretje in de hand. Ze moest vechten om niet in slaap te vallen. Het was al laat op de avond en ze was al lang wakker, maar ze wilde hem niet alleen laten rijden. Na het lange vechten, viel ze toch in slaap. Hij keek af en toe hoe ze lag te slapen. Hij maakte haar wakker toen ze thuis waren, wrijvend over haar been. Slaapdronken kwam ze uit de auto, het sleutelgat van de voordeur niet te vinden. Eenmaal binnen liet ze zich vallen met haar kleren nog aan in haar bed, bijna weer aan het slapen. Hij wreef door haar haar nadat ze dan toch haar pyjama had aangedaan, tot hij zelf bijna in slaap viel.

s’ Morgens wakker worden naast haar geliefde, kijkend hoe hij nog in diepe slaap verkeert. Dit is haar favoriete moment.  Zijn kleine oogjes gaan open terwijl ze in zijn haar wrijft. Hij neemt haar vast en haar dag kan al niet meer stuk. Ze zou hier kunnen blijven liggen, opgesloten in de gespierde armen van haar geliefde.

Plaats een reactie