Separated …

“I fell in love with her when we were together, then fell deeper in love with her in the years we were apart.”
Nicholas Sparks, Dear John

Gescheiden worden van die ene persoon… Die ene persoon die alles voor je betekent. Je kan dit interpreteren als uit elkaar gaan of gewoon niet bij elkaar zijn. Interpreteer het zoals je wil, maar er is een klein verschil.

Als je niet bij die persoon kan zijn doordat je uit elkaar ben, moet je beseffen dat je waarschijnlijk niet meer bij die ene persoon zult kunnen zijn. Als je gewoon niet bij elkaar bent, is de kans groot dat je elkaar terug zal zien… Ooit, maar zal die persoon verandert zijn? Zal die persoon je nog altijd op dezelfde manier bekijken? Zal er iets anders verandert zijn?

Stel dat die persoon weggaat, voor om het even wat. Een leegte dat die fantastische persoon achterlaat, maar wat doe je eraan. Na die periode dat hij of zij weg is geweest vult je hart zich weer helemaal, maar wat als die persoon voor altijd wegblijft. Kijk, ik ga nu geen advies geven hoe je moet omgaan met het ding als er iemand het uitmaakt, dat doen anderen al genoeg. Maar wat als iemand nu gewoon eens eventjes naar het buitenland gaat… Hoe vul je die tijd, hoe overleef je die tijd?

Weet er iemand zich hier raad mee? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s