Beautiful beauty

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Ik heb dit onderwerp gekozen omdat dit een gevoelig onderwerp is. Je kan op verschillende manieren naar schoonheid kijken.

We worden allemaal geboren als baby met een heel leven voor zich. Geef toe alle baby’s lijken op elkaar. We groeien allemaal uit met ons eigen karakter en onze schoonheid. We leven in een maatschappij waar schoonheid als belangrijk wordt gezien.

Mensen worden gepest omdat ze op een andere manier mooi zijn. Mensen worden gephotoshopt naar een beeld van hen die dichter bij het ideale ligt. Je beoordeelt ook mensen op hun schoonheid zonder dat je ervan bewust bent. Met wie je omgaat bepaalt nu eenmaal hoe je zelf wordt bekeken door anderen, ook al zijn ze zich hiervan niet bewust.

In deze maatschappij doen mensen verschrikkelijke dingen om dichter bij het ideale te komen. Mensen vermageren drastisch, stoppen met eten, plastische chirurgie.

Waarom? Dat is de belangrijkste vraag. Iedereen is natuurlijk mooi zonder dat ze het zelf beseffen. Sociale media, reclame en films tonen alleen maar de ideale persoon. Je groeit op met het beeld hoe je eruit moet zien. Maar onthoud dit, iedereen is mooi. Ieder kleur van haar, ogen, huidskleur,… Je moet alleen opkomen voor jezelf, tonen wie je bent.

Mensen kunnen je niet vooroordelen zonder dat ze je echt kennen, zonder dat je weten wie je echt bent. Laat je niet misleiden door deze externe factoren zoals de sociale media, zij kunnen niet aan jou tippen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s